V tomto článku Vás poinformujeme o výdajných linkách používaných na rýchly výdaj jedál. Nami vyrábané výdajne linky sa prispôsobujú predstave klienta. Rieši sa tu všetko od A po Z. Začína to prípravou stavby a to pôdorysným a ergonomickým riešením, s absolútnym prispôsobením v priestore. Pripravujeme pre klienta a projektanta všetky média – plyn, voda, elektro podľa pôdorysu aj s konzultáciou a upresnením priamo na prevádzke klienta.

Následne prebieha dizajnové riešenie, ktoré sa ladí k pôvodnému dizajnu interiéru, alebo sa vytvára úplne nový dizajn interiéru. Každá linka je špecifická, na mieru, vyplnená rôznou technológiou aby spĺňala všetky požiadavky klienta.

Základnú konštrukciu, pracovné a odkladacie plochy tvorí nerezový materiál. Potom sú rôzne možnosti kombinácie materiálov ako sú drevo, plast, sklo, kameň a všetko čo je dostupné na trhu. Takto vyzerajú linky v rozpracovanom stave na výrobnej hale, kde sa kus po kuse skladá podľa výkresovej dokumentácie navrhnutej konštruktérmi.

Konečná etapa je doplnenie výdajnej linky technológiou a vybranými doplnkovými materiálmi. Po konečnom poskladaní a zmontovaní výdajnej linky sa všetko rozoberá a skladá na expedíciu ku klientovi.

Neodmysliteľnou súčasťou je kuchyňa na prípravu jedál ..

Kuchyňa je štandardne vybavená: sporáky, chladničky, konvektomat, šokovačka, stolička, stoly na prípravu jedla, stoly s drezmi, stoly so šuflíkmi, či policami, digestory – základ pre komfortnú prípravu skvelého jedla.

Predstavíme Vám výdaj rýchleho občerstvenia z našej dielne postupne v pár fotografiách začíname kuchyňou…

P3

P4

P5

P6

P7

P8

Na začiatku výdaja máme zakomponovaný ohrievací a chladiaci výdajný vozík, v ktorých sú zvyčajne šaláty (chladiaci vozík) a mäso, či omáčky (teplý vozík) samozrejme všetko záleží od ponuky a predstavy klienta.
P2

P1

Po výdajných vozíkoch pokračuje výdajná linka, ktorú obsluhuje personál, sú ohrevné a chladené. Polievky, mäsko, prílohy, cestoviny, šaláty a mnoho, mnoho iných druhov jedál teplých aj chladených. Dosť gastronádob na to, aby ste si určite niečo vybrali. Rozloženie záleží od ponuky klienta je variabilné ako aj veľkosti gastronádob v závislosti od ponuky klienta.

P15

P12

P13

Pohľad na pracovné stoly s chladenými vitrínami, s ponukou nápojov a zákuskov…chladený stôl s pipou na piva a limonády.

P14

A ďalej nasleduje pohľad zákazníka na dokončené dielo… Teraz je na rade náš klient ktorý ponúka výborné jedlá a klient to jedlo spríjemňuje pekným prostredím reštaurácie, ktoré je neoddeliteľnou súčasťou každej dobrej reštaurácie.
vomz vydaj1

vomz vydaj2

vomz 3

Ak máte záujem o naše produkty či chcete realizovať niečo podobné neváhajte nás osloviť.